Продуктите Neobreeder са насочени към развъдниците на кучета и котки. От Neobreeder има 6 линии за кучета и 3 за котки, като всичките са създадени, за да задоволят специфичните нуждите на професионалните развъдчици.

Neobreeder HOLISTIC

Линията HOLISTIC е насочена към всички развъдчици, които не правят компромис по отношение качеството на храната на своите любимци и са наясно с изключителните ползи от фитонутриенти. Създадена е благодарение на правилното съчетание на протеини, мазнини и сурови продукти. Линията HOLISTIC е изцяло направена без зърнени култури, а благодарение на мощния коктейл от естествени фитонутриенти с висока функционалност успяхме да постигнем холистичната концепция.

Всички продукти са създадени с високо съдържание на протеини и мазнини от животински произход и ниско съдържание на бавно усвоими въглехидрати, за да осигурим най-добрата диета, подходяща за метаболизма на месоядните ни любимци.

Добавеният корен от женшен намалява стреса и поддържа жизнеността.
В зависимост от продукта сме подбрали комбинации от фитонутриенти.
Алое вера, добавена в някои от формулите подпомага активността на имунната система и благоприятства за регенерацията на кожата.
Конопените семена, които са внимателно подбрани и натурални са богати на активни съставки.
Високото съдържание на омега-3 в храните подобрява функциите на кожата, а добавянето на таурин и Л- карнитин подпомагат функцията на сърцето и метаболизма, както и правилното разграждане на мазнините.
В цялата линия сме вложили микс от изсушени растения (микс против стареене), за да противодействаме на оксидативния стрес (от околната среда и замърсяването) и да се ограничи клетъчното стареене.

Neobreeder PRIMITIVE

Нашите диети PRIMITIVE са специално разработени за развъдчици, които търсят диета без зърнени култури с бавно смилаеми въглехидрати и специална подкрепа за чревното благосъстояние за своите любимци. Постигнахме този резултат, благодарение на дехидратираната тиква, както и други фибри, които вложихме в диетите, за да подпомогнем чревната микрофлора. За да направим диетата пълноценна добавихме във всички продукти съставки като глюкозамин и хондроитин за поддържане на ставите, омега-3 за по-здрава кожа и козина, таурин и Л-карнитин за подобряване сърдечната функция и правилно разграждане на мазнините. Линията включва диети, на базата на агнешко, свинско, пилешко месо и риба.

Neobreeder NATURAL

Нашите диети NATURAL са специално разработени за развъдчици, които търсят храна с ниско съдържание на зърнени култури и висок процент месо за своите любимци. Ниското съдържание на зърнени култури постигнахме чрез добавяне на кафяв ориз и култури с нисък глекимичен индекс, които гарантират бавното освобождаване на захарите. Осигурихме чревното благосъстояние чрез добавянето на важни съставки като тиква, корен от цикория и сушени инактивни дрожди, които са източници на молекули като инулин, F.O.S. (фрукто-олигозахариди) и M.O.S, (манан-олигозахариди) подпомагайки растежа на здравата чревна микрофлора. Линията е подходяща за животни от всяка порода, дори и тези с базова или по-ниска физическа активност ( правилно изчислената и разпределена на равни интервали дневна дажба поддържа любимеца ви в идеална форма).

Neobreeder EQUILIBRIUM

Линията EQUILIBRIUM е разработена специално за развъдчици, които търсят диета без глутен за своите любимци, често пъти монопротеинова, обогатена и с дехидратирани плодове и зеленчуци, които са естествени източници на антиоксиданти и разтворими фибри. Диетите съдържат необходимото количество протеини и мазнини от селектирани животински източници, както и специално подбрани източници на нишесте, поради високата усвояемост и бързото освобождаване на енергия. Всичките продукти са без глутен и са обогатени с омега-3 за подобряване функциите на кожата, глюкозамин и хондроитин за поддържане здравето на ставите, таурин за подпомагане функцията на сърцето.

В линията имаме специален продукт за контрол на теглото, който създадохме чрез редуциране съдържанието на мазнини, увеличаване на фибрите и добавянето на въглехидрати с нисък глекимичен индекс (кафяв ориз и грахово нишесте), които имат по-дълго освобождаване и дават усещане за ситост.

Neobreeder PROFESSIONAL

Линията PROFESSIONAL е високоенергийна и поддържаща, създадена за динамични кучета, с висока физическа активност. Продуктите осигуряват специфична подкрепа на ставите, благодарение на добавените хондроитин и глюкозамин, както и подобряват благосъстоянието на кожата и козината, благодарение на добавените omega-3 мастни киселини. Благодарение на използваните естествени антиоксиданти са защитени от окислителни процеси. Диетите, създадени за подрастващи кучета са на основата на пилешко месо, а тези за възрастни кучета са на основата на риба, пиле или свинско като единствен източник на протеини.

Neobreeder OPTIMAL

Нашите диети OPTIMAL са създадени за работни кучета и изцяло съобразени със специфичните им нужди. Подходяща е за животни с умерена физическа активност и е съставена от няколко вида протеин, за да осигури необходимия прием от аминокиселини. Диетите са допълнени с естествени антиоксиданти, за да се предотвратят окислителните процеси, както и омега3 мастни киселини за подобряване на кожата и козината, глюкозамин и хондроитин за благосъстоянието на ставната функция. Линията предоставя изключително разнообразна гама от продукти с риба, пилешко, патешко, агнешко, свинско и еленско месо.

Neobreeder HOLISTIC

Линията ни HOLISTIC е насочена към всички развъдчици, които не приемат компромис по отношение качеството на храната на своите любимци и са наясно с изключителните ползи, които ни дават липсата на зърнени култури в диетите и добавените фитонутриенти. Продуктите от тази линия напълно задоволяват хранителните нужди на котките които са ‘‘хипер – месоядни‘‘ от към оптимални количества на висококачествени източници на протеини и мазнини и ниски количества на бавно смилаеми въглехидрати. Двата продукта: „“Против образуване на космени топки“ и за „Кастрирани котки“ се отличават с високите си нива на фибри, за да се регулира образуването на космени топки и да се осигури усещане за ситост при кастрираните животни. Високо функционалната интеграция на Омега-3, Таурин и Л- карнитин, както и добавеният растителен микс от титрирани фитонутриенти за борба с оксидативният стрес, я правят една от най-пълноценните линии на пазара. Общото благосъстояние на котката се получава чрез добавяне на фитонутриенти като Алое вера, Женшен и конопени семена.

Добавеният корен от женшен намалява стреса и поддържа жизнеността.
Конопените семена, които са внимателно подбрани и натурални са богати на активни съставки.
Алое вера, добавена в някои от формулите подпомага активността на имунната система и благоприятства за регенерацията на кожата.
Високото съдържание на омега-3 в храните подобрява функциите на кожата, а добавянето на таурин и Л- карнитин подпомагат функцията на сърцето и метаболизма, както и правилното разграждане на мазнините.

Neobreeder EQUILIBRIUM

Нашите диети EQUILIBRIUM са разработени специално за развъдчици, които търсят специфична диета за любимците си. Характеризират се с оптимално съдържание на протеин и мазнини, от внимателно селектирани животински видове, в комбинация с източници на нишесте подбрани поради високата си смилаемост и бързо освобождаване на енергия. Всички продукти от серията са главно моно протеинови, без никакъв глутен и са обогатени със сушени плодове и зеленчуци като ябълка, червена и синя боровинка, морков и други, които са естествени източници на антиоксиданти и разтворими фибри. Два от продуктите в линията са с ниско съдържание на зърнени култури, съдържащи въглехидрати с бавно освобождаване на енергия и ниско съдържание на мазнини, подходящи за животни, предразположени към затлъстяване. Всичките формули са оптимизирани чрез обогатяването им с високи нива на таурин и Л-карнитин, за подпомагане функциите и здравето на сърцето и липидният метаболизъм и обогатени с омега-3 за подобряване функциите на кожата.

Neobreeder OPTIMAL

Нашите диети OPTIMAL са насочени към котки в зряла възраст. Тази линия е внимателно създадена, за да осигури благосъстоянието на котките, както и оптимални вкусови качества и лесно храносмилане, благодарение на единствен източник на протеин от пилешкото месо. Характеризира се с оптимално съдържание на протеини и мазнини и е обогатена с таурин и Л-карнитин за здраво сърце и добър липиден метаболизъм. Коренът от цикория благоприятства чревното благосъстояние на котките благодарение на наличието на разтворими фибри и осигурява естествени антиоксиданти. Формулата Neutered е подходяща за кастрирани котки живеещи в домашни условия предразположени към затлъстяване.

За повече информация и условията на линията, моля свържете се с нас.

Изпрати запитване