Естественият избор храна за кучета – Alleva Natural с тиква

Храна за кучета Alleva Natural е създадена с особено внимание към домашни любимци, защото те заслужават специално отношение. И ако се чудите защо да изберете някое от апетитните ни предложения, веднага ще отговорим – за да осигурите пълноценен и по-здравословен начин на живот на четириногия си приятел.

Линията натурална храни за кучета Alleva Natural предлага продукти за грижа и хуманно отношение към животните. Alleva Natural е създадена в тясно сътрудничество с експерти по храненето на животни. Продуктите са направени по специални рецепти от старателно подбрани натурални съставки с ниско съдържание на зърнени храни. Произвеждат се в Италия от суровини, доставени от местни производители.

Cat and dog

Предимства на храна за кучета Alleva Natural

Специална формула с натурални съставки;
Монопротеинови рецепти с прясно месо;
Ниско съдържание на зърнени култури;
За по-добро здраве на любимците;
Приготвена по щадяща технология на пара;

Натурална храна за кучета Alleva Natural

Линията храна за кучета Alleva Natural е разработени по иновативна система. Предложенията са адаптирани към нуждите на различните лаещите приятели, така че да осигурят точния прием на ежедневни калории. Можете да избирате между различен състав на гранулите, съобразявайки се със спецификите на собствения си любимец – мини, средна или едра порода; подрастващо или израснало куче.

Линията има задачата да осигури балансирано пълноценно меню. Храната за кучета Alleva Natural може да компенсира всеки възможен дефицит и да отговори на енергийните нужди и физическата активност на вашите животни. Сред тайните на здравословните и вкусни рецепти е супер съставката тиквата (богата на витамини и минерали като калций, желязо, цинк), както и изборът на само на един протеин – пиле, морска риба и агнешко.

В нашия постоянен стремеж към подобряване на формулата решихме да допълним продуктите от линията храна за кучета Alleva Natural с фитонутриенти и други естествени съставки. Фитонутриентите, наричани още супер храни, са естествени химикали за стабилизиране на процесите на обмяна на веществата в организма.

Натуралният състав е нещо, което отличава храна за кучета Alleva Natural и я прави толкова добър избор. Именно той е в основата на доброто здраве на кучетата, за да имат те пълноценен и активен живот. Храната съдържа естествени фибри и витамини, намиращи се през всеки сезон в различните плодове и зеленчуци. Ползите от тази естествена диета са безброй много.

Cat and dog
Cat and dog

Монопротеинова храна за кучета Alleva Natural

Знаете ли, че още от древността основното, с което кучетата са се хранели в дивата природа, са били месото и рибата?! Това обяснява защо и домашните любимци с такова удоволствие похапват предложения с високо съдържание на месо. В създаването на храна за кучета Alleva Natural сме взели предвид това и като резултат предлагаме рецепти с голямо количество прясно месо. Гарантираме, че четириногите трудно ще устоят на апетитния аромат и вид на гранулите.

И тук искаме да отбележим, че при производството на храна за кучета Alleva Natural не правим дори и най-малък компромис с качеството, защото държим на безупречния краен резултат. Ето защо с голямо внимание избираме доставчиците на използваните суровини.

Източниците на протеин за храна за кучета Alleva Natural преминават през много строг контрол, а животинските съставки се подлагат на множество анализи. Свежестта и безопасността се оценяват чрез микробиологични анализи, а хранителната стойност се изследва в детайли чрез определяне на усвояемостта и аминокиселинния състав.

Монопротеиновите рецепти от линията храна за кучета Alleva Natural са с висок процент свежо месо, но съдържат и дехидратирано. То се обработва по специална щадяща модерна технология на пара, при която се запазват в максимална степен хранителните стойности на съставките.

Храна за кучета Alleva Natural с малко зърно

„Можем да съдим какво е сърцето на човек по отношението му към животните“, е казал И. Кант. Ние от Alleva безусловно вярваме в това твърдение и затова разработихме рецепти, подпомагащи здравето, благополучието и правилното развитие.

Още една причина храна за кучета Alleva Natural да е чудесен избор за лаещите приятели е ниското съдържание на зърнени култури в състава. Използваме кафяв ориз, обогатен със сушена тиква, които отлично подпомагат чревната микрофлора на кучето. Съответно любимецът ще се радва на по-добро храносмилане, имунитет и цялостно здраве.

Cat and dog

Храна за кучета Alleva Natural
за по-добро здраве

Храна за кучета Alleva Natural съдържа жизнено важни хранителни вещества. Съставките, вложени в храна за кучета Alleva Natural, се подбират старателно и при висок контрол на качеството. Обработват се с помощта на щадяща технология – на пара, която запазва в максимална степен хранителните стойности на използваните продукти.

Трябва да отбележим, че няма универсална храна за кучета, която да е еднакво добра за всички животни. Затова ви съветваме да гледате на любимеца си като на индивидуално същество със собствени потребности. Като за начало вземете под внимание възрастта, активността, здравословното състояние и породата на кучето.

Към състава на храната за кучета Alleva Natural e добавен кафяв ориз, който осигурява минимално количество нишесте с нисък гликемичен индекс за регулиране нивата на кръвната захар. И ако се чудите какво от това, значи трябва да знаете, че подобна диета води до по-бавно освобождаване на глюкоза в храносмилателната система и осигурява по-дълготрайни енергийни нива.
Значително количество тиква в храна за кучета Alleva Natural пък е това, което помага на храносмилателната система да функционира добре. Това се дължи на разтворимите фибри, необходими за здравето на червата и лесното усвояване на хранителните вещества. Тиквата е отлична добавка за функционалността на жизненоважните тъкани и за поддържане на ставите също.
Тауринът пък е аминокиселина, която укрепва сърцето, поддържа здравето на кръвообращението, доброто зрение, репродуктивната система и ограничава последствията от стареене. L-карнитинът стимулира превръщането на мазнините в енергия и гарантира оптимално количество енергия за активните кучета.
Свежестта им е гарантирана с помощта на естествени антиокситанти като розмарин, екстракт от зелен чай и витамин Е. Освен това менюто храна за кучета Alleva Natural е адаптирано да отговарят на различните нужди на животните, съобразявайки се с физическата им активност.
В състава на храна за кучета Alleva Natural включихме още глюкозамин и хондроитин за подпомагане на ставната грижа.
Омега-3 мастните киселини съдействат за поддържане на дермалната функция.

Храна за кучета Alleva Natura на пара

Храната за кучета Alleva Natural е приготвена по изключително щадяща технология, която използва пара за обработка на съставките. По този начин хранителните стойности на суровините се запазват в максимална степен. А добавката на високоефективни и естествени антиоксиданти като розмарин, екстракт от зелен чай и витамин Е съдействат запазването на свежестта.

Повече за начина на приготвяне на храна за кучета Alleva Natural можете да научите на страницата Технология.


Произведено в Италия

С обич към животните

Готвено на пара