Neobreeder CHICKEN

NEOBREEDER суха храна за кучета с пилешко има за цел да осигури хранителен баланс и пълноценно меню, както и да отговори на енергийните нужди и физическата активност на Вашият домашен любимец. Съставките, вложени в Neobreeder се подбират старателно и при висок контрол на качеството. Професионални развъдчици от над 50 страни дадоха отлична оценка на невероятните продукти Neobreeder. Те взеха участие в разработката им, и сега собствениците на домашни любимци могат сами да се убедят в страхотното качество на продукта.

Пилешкото месо е подходящ избор за кучета, които се нуждаят от диета с по-малко мазнини или имат чувствителна храносмилателна система.
Пилешкото месо осигурява минерали като цинк и желязо, които са необходими за различни телесни функции.
В сътава на пилешкото има Омега 3 и Омега 6 мастни киселини. Те помагат за поддържане здравето на кожата и и лъскавата козина. Омега мастните киселини също помагат за предотвратяване на възпалителните процеси и остеоартрит при кучетата.
Пилешкото месо съдържа основни хранителни вещества, които допринасят за цялостното благосъстояние на кучето. То е добър източник на витамини от група В, като В6 и В12, които подпомагат мозъчната функция и поддържането на здрава нервна система.
Пилешкото месо е много богато на протеини. Високата му смилаемост го прави един от най- добрите източници на незаменими аминокиселини за кучета.

Neobreeder LAMB

Neoobreeder пълноценна храна за кучета с агнешко е апетитно предложение за вашия домашен любимец. Продуктите на Neobreeder ca създадени за собственици на кучета, които търсят висококачествени продукти. Neobreeder е единствената линия храни за домашни любимци, създадена, тествана и използвана от развъдници в цял свят.

Едно от предимствата на храната за кучета е, че осигурява идеалното количество диетични мазнини. Мастните киселини се използват за транспортиране на мастноразтворими витамини, които да бъдат усвоени и оползотворени по подходящ начин. Освен това те са необходим компонент за подпомагане на растежа и цялостното здраве на вашето куче.

Глюкозаминът и хондроитинът, намиращи се в агнешкото, подпомагат издръжливостта и здравето на ставите.
Добавянето на корен от цикория и бирена мая във всички формули, благоприятства чревната микрофлора,
Агнешкото месо също така се счита за много смилаемо месо, което го прави подходящо за кучета с чувствителен стомах или хранителни алергии.
За балансирана формула добавихме сок от Юка, който намалява неприятните миризми от изпражненията.
Омега-3 мастните киселини, присъстващи в агнешкото месо, могат да допринесат за здрава кожа и лъскава козина на вашият космат приятел.
Най-голямата полза от агнешкото е богaTCTBOTo Ha протеини в храната. Аминокиселините, открити в помагат осигуряване на енергия на тялото.

Neobreeder PORK

Представяме ви нашата нова мултипротеинова формула, специално разработена за пълноценното хранене на вашите любимци. Нашите продукти са изключително висококачествени и имат изключителна хранителна стойност. За създаването им използваме само внимателно подбрани суровини, които преминават през строг контрол. Neobreeder има удоволствието да работи с професионални развъдчици от над 50 страни, които са Дали отлични оценки на нашите невероятни продукти. Ние разбираме колко важно е да осигурите на вашите кучета храна която да поддържа тяхното добро здраве и благосъстояние. Затова сме се постарали да създадем продукт, който не само задоволява хранителните им нужди, но и им предоставя един невероятен вкус. Свинското месо помага за поддържане на силна имунна система и насърчава здрава кожа и козина. То съдържа основни хранителни вещества, които допринасят за цялостното благосъстояние на кучето.

Свинското месо е богато на витамини от група В, като тиамин, ниацин и витамин В12, които са важни за енергийния метаболизъм, нервната функция и производството на червени кръвни клетки.
Свинското месо помага за поддържане на силна имунна система и насърчава здрава кожа и козина. То съдържа основни хранителни вещества, които допринасят за цялостното благосъстояние на кучето.

Свинското месо е богато на витамини от група В, като тиамин, ниацин и витамин В12, които Свинското месо е добър източник на висококачествен протеин, който е от съществено значение за кучетата. Протеинът играе решаваща роля в подпомагането на развитието на мускулите, възстановяването на тъканите и цялостния растеж.

Свинското месо също така осигурява минерали като цинк, селен и фосфор, които са необходими за различни физиологични процеси.

Neobreeder FISH

Neobreeder предлага продукти, създадени специално за страстни собственици на кучета, които търсят надеждни и висококачествени храни. Neobreeder формулата е създадена, тествана и използвана от развъдчици в цял свят. Нашите продукти се основават на години на опит и научни изследвания, за да осигурят най-доброто хранене за вашите кучета.

Рибата е много полезна, защото осигурява всички хранителни вещества, от които вашето куче се нуждае. Тя е богата на хранителни вещества, и има множество ползи за очите, ставите и имунната система на вашият космат приятел.
Добавяме и сок от Юка, който помага да се намалят неприятните миризми от изпражненията. С Neobreeder Mожете да бъдете сигурни, че предоставяте на вашето куче висококачествена и балансирана храна.
Рибата, рибното брашно и рибеното масло са естествено богати на омега-3 мастни киселини, които са важни за развитието на мозъка и зрението. По-късно в живота те поддържат здравето на ставите. Омега-3 мастните киселини, OTKPИTИ B рибата, допринасят за здрава сърдечно-съдова система при кучета-намаляване на риска от сърдечни заболявания, peryлират кръвното налягане и поддържат правилното кръвообращение.
За да подобрим хранителната стойност и да поддържаме здравето на вашият любимец, добавяме корен от цикория и бирена мая. Това подобрява чревната микрофлора и подпомага храносмилането на кучето.

Neobreeder PUPPY LAMB

NEOBREEDER пълноценна суха храна с агнешко е пълноценна диета за подрастващи лаещи приятели. ИзПOЛ3BaMe пoдбрани съставки от надеждни доставчици с дългогодишен опит, за да гарантираме изключителното качество на нашите гранули. Процесът обработване на пара позволява запазването на максималната хранителна стойност на съставките. Професионални развъдчици от повече от 50 страни са дали висока оценка на линията Neobreeder. Техният активен принос в разработката гарантира, че собствениците на домашни любимци ще се насладят на изключителното качество на NEOBREEDER - пълноценна суха храна с агнешко месо за подрастващи кучета.


Агнешкото месо е изключително полезен източник на протеини за кучета, предлагащ множество предимства за цялостното им здраве. То осигурява на кучетата висококачествен протеин, който е от съществено значение за развитието, растежа и възстановяването на мускулите.
Освен това агнешкото е богато на основни хранителни вещества, включително витамини В12, желязо, цинк и селен. Те насърчават нормалното функциониране на тялото и регулират кръвообращението, мозъчната функция, както и развитието на костите.
В сравнение с други меса, агнешкото е лесно смилаемо и това го прави отличен избор за кучета с чувствителен стомах или храносмилателни проблеми. Също така е по-малко вероятно да причини алергии или чувствителност и затова е подходящо за кучета с диетични ограничения.
Освен това агнешкото съдържа омега-3 мастни киселини, които допринасят за благосъстоянието на кожата и козината, както и поддържат здравето на ставите и сърдечно-съдовата система.