Alleva care renal-antiox - Диетична ветеринарна храна за кучета в зряла възраст 12 кг.

Alleva care renal-antiox - Диетична ветеринарна храна за кучета в зряла възраст 12 кг.

  • Производител:Diusapet
  • Модел:P10232
  • Наличност:2 -3 Дена
  • 279.00 лв.

-ИЛИ -

Alleva Care Renal ANTIOX е специална диетична храна, предназначена за възрастни кучета. Тя е разработена с цел да подобри функцията на бъбреците при случаи на хронична или временна бъбречна недостатъчност. Линията Alleva Care е създадена благодарение на най-иновативните и революционни проучвания в сферата на ветеринарното хранене. Продуктите имат противовъзпалително действие. Храната Alleva Care Renal ANTIOX предотвратява образуването на оксалатни и уратни камъни. Това е от особена важност, тъй като тези видове камъни могат да предизвикат сериозни проблеми за здравето на домашните любимци. Приготвена от висококачествени съставки, тази храна допринася за поддържането на цялостното благосъстояние на организма.
Какви са предимствата на линията Alleva Care?
- Монопроитенова формула
- Лечение на патологията
- Естествени антиоксиданти
- Подпомага функцията за подхранване на кожата
- Подобрява благосъстоянието на домашния любимец

Как ALLEVA CARE Renal ANTIOX диетична ветеринарна храна за кучета в зряла възраст ще помогне на Вашия домашен любимец?
Alleva Care Renal ANTIOX е специална храна за кучета, която има редица ползи. Съдържа ниско количество протеини, което помага за контролирането на азотните катаболити в кръвта. Умереното количество натрий помага да се ограничи системната хипертония. Ниското съдържание на калций и витамин D3 помага да се редуцира образуването на оксалатни камъни. Добавянето на калиев цитрат и калиев карбонат помага да се постигне алкално pH на урината, което предотвратява системната ацидоза и кристализация на камъните. В рецептата се добавя растителен микс с високо съдържание на полифеноли, които предотвратяват оксидативен стрес в организма. Освен това, храната съдържа омега-3 от масло от крил, което има противовъзпалителен ефект, и микроводорасли Haematococcus pluvialis, които са източник на астаксантин, важен антиоксидант. Той има имуностимулиращи свойства като подпомага имунната система на кучето да се бори по-ефективно с инфекции и заболявания. Също така поддържа блясъка и еластичността на кожата, както и здравия вид на козината.

Състав: картофено нишесте, дехидратирани цели яйца (25%) грахово нишесте, рибно масло (херинга), пилешка мазнина, влакнини от грах сушени инактивирани пивоварни дрожди (1,50%), масло от крил (Euphasia sp., източник на ейкозапентаенова к-на (ЕРА) и докозахексаенова к-на (DHA) и астаксантин) 1%, корен от цикория (източник на инулин и F...) (0,50%).. псилиум (0,50%), калиев цитрат, калиев карбонат, сушени растения на прах (екстракт от Rosmarinus officinalis). куркума (Curcuma longa), карамфил ((Eugenia caryophillus), лимон 0,05%, изсушени хематококови водорасли (микроводораслите Haematococcus pluvialis са източник на астаксантин) (0,03%), сок от Юка. Алкализатор на урината: калиев цитрат (4,50 g/kg), калиев карбонат

Характеристики
Вкус Пилешко
Възраст За възрастни
Произход Италия
Размер Мини
Симптоми Бъбречна

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
   Лош           Добър

Етикети: Alleva care renal-antiox - Диетична ветеринарна храна за кучета в зряла възраст 12 кг.