Храна за кучета и котки Alleva Holistic за специални любимци

Храна за кучета и котки Alleva Holistic е ултра премиум предложение за здрави, щастливи и активни животни, произведено в Италия. Пълноценна суха диета без зърно с балансирано съдържание на протеини и въглехидрати, която отговаря на нуждите на различните животни. Безкомпромисно качество и вкус! Идеалният избор на храна за кучета и котки за всички онези стопани, които приемат връзката с домашния любимец за нещо специално. Ние от Alleva разбираме колко важно е отношението към питомците и знаем, че много от вас ги приемат като пълноправни членове на семейството. Затова с помощта на специалисти с дългогодишен опит в храненето на животни разработихме линията храна за кучета и котки Alleva Holistic. Акцентът при създаването на всяка от рецептите е цялостната грижа за благополучието на животните.

Храна за кучета и котки Alleva Holistic е произведена от внимателно подбрани съставки, доставени от местни ферми. Старателно избраните продукти се обработват по щадяща технология – на пара, която запазва хранителните стойности на продуктите в най-голяма степен. А крайният резултат ще накара лаещите и мъркащи приятели да изпитат истинско гурме удоволствие.

Cat and dog

Предимства на храна за кучета и котки Alleva Holistic

Специално холистична диета, подхранваща тялото и ума;
Богата на първокачествено месо - прясно и дехидратирано;
Без никакво съдържание на зърнени храни, глутен и ГМО;
Подпомага цялостното здраве и повишава производителността;
Приготвена на щядаща технология на пара;

Холистична храна за кучета и котки

Може би се чудите какво означава холистична формула?! Най-краткото обяснение е храна за кучета и котки за цялостна грижа – както за физиологичното, така и за емоционалното благосъстояние на животните. Терминът се използва за една цяла философия при храненето на домашни любимци – без химически добавки, с несравнимо качество на протеиновите източници, без ГМО, соя, царевица, захар и оцветители. Включват се изцяло полезни вещества, допринасящи за правилния растеж и развитие на животните. Апетитният аромат и вид на тази храна за кучета и котки се дължи изцяло на натуралните съставки, взети от природата.

Храната за кучета и котки Alleva Holistic е сред „най-усъвършенстваните“ продукти на пазара. Холистичната цел на рецептите е постигната като са изключени всички зърнени храни от състава, добавен е мощен коктейл от фитонутруенти (естествени суперхрани, които поддържат здравия организъм), използвани са първокласни меса, плодове и зеленчуци. И както вече споменахме, всички съставки в храна за кучета и котки Alleva Holistic са обработени внимателно на пара, за да гарантираме в максимална степен страхотния краен резултат.

Храна за кучета и котки с прясно месо

Известно е, че нашите кучета и котки понякога може да са доста придирчиви към вкуса на храната. Едва ли има стопанин, който обаче да отрече апетита на питомеца си, когато става дума за прясно месо. И това не е случайно, защото именно прясното месото е основната храна на тези животни още от древността. А причините за това са богатият вкус, апетитният аромат, както и фактът, че храносмилателната система на лаещите и мъркащи приятели разгражда по-лесно протеините от месото, отколкото другите продукти, според многобройни проучвания, сред които и ново изследване, публикувано от AgResearch и Massey University.

Храна за кучета и котки Alleva Holistic предлага високо качество гранули с пилешко и патешко; агнешко и еленско месо или океанска риба. Неповторимият вкус със сигурност ще отговори на очакванията дори и на най-взискателните любимци.

Когато решите да смените менюто на животното, имайте предвид, че е препоръчително да го направите плавно. Това ще позволи адаптирането на чревната микрофлора и ще предотврати нежелани реакции. Освен това е възможно животното да не одобри веднага новата храна заради изкуствените подсладители и подобрители на вкуса в стандартните предложения. Така че тествайте различните рецепти от линията храна за кучета и котки Alleva Holistic, за да откриете тази, която допада най-много на вашите любимци.

Храна за кучета и котки без зърно

Най-важният компонент в храната за кучета и котки безспорно е протеинът, но останалите съставки също играят съществена роля в правилната диета на месоядните животните. В последните години предложенията без зърно (когато са правилно формулирани, с голямо количество месо и таурин) са силно предпочитани от развъдчиците и професионалистите поради уникалните си характеристики. Препоръчват се за домашни любимци, които имат нужда от контрол на теглото, увеличаване на мускулната маса и/или не могат да се хранят със зърнени храни.

Според нашите експерти ветеринарни лекари и сертифицирани диетолози, тези рецепти за кучешка и котешка храна значително подобряват състоянието на кожата. Това се дължи главно на факта, че те са богати на Омега-3 от рибено масло, балансирани с други есенциални мастни киселини като Омега-6. Те са най-доброто хранително вещество за подобряване на външния вид на козината, възвръщайки нейната здравина, плътност и естествен блясък. Сухата храна за кучета и котки без зърно подобрява оралното здраве, като механично намалява плаката и помага за освежаване на дъха. Това става чрез намаляване на количеството бактерии в устната кухина.

Храна за кучета и котки за цялостно здраве

Постигането на здравословна диета за домашните любимци е основната задача на всички, ангажирани с производството на храни за кучета и котки Alleva Holistic. Ултра премиум качество на гранулите и намаленото присъствие на нишесте ги прави предпочитано лакомство с гарантирано по-нисък гликемичен индекс в сравнение с масовите предложения на пазара.

Сред основните предимства на храна за кучета и котки Alleva Holistic е използването на уникална комбинация от фитонутриенти. Пример за използвана мощна суперхрана в състава на Alleva Holistic е Алое Вера, селектирана по качество, надхвърлящо международните стандарти за чистота. Тя има висока концентрация на активни съединения, които стимулират имунната система да работи по-добре и подпомага регенерацията на кожата, осигурявайки подкрепа за кожата и козината на домашните любимци, като възстановява плътността и блясъка и намалява лющенето.
Всички формули на храна за кучета и котки Alleva Holistic съдържат още един ключов елемент – количеството добавени жизненоважни хранителни вещества. Те са от първостепенно значение за поддържане на цялостното здраве, правилното „изгаряне“ на мазнините и поддържането на ставите: високи количества глюкозамин и хондроитин сулфат, таурин, L-карнитин и всички други важни олигоелементи за силен и здравословен растеж, за подкрепа на сърдечното здраве, добър метаболизъм и разграждане на мазнините.
Комплексът против стареене е мощен коктейл от естествени фитонутриенти, който включва карамфил, лимон, куркума, розмарин. Много ефективен за предотвратяването на клетъчното стареене и оксидативния стрес, предизвикван от градския начин на живот. Съдейства за укрепването на имунната система и здравето на цялото тяло.
Още една съставка за подобряване на цялостното здраве и външния вид на домашния любимец в храна за кучета и котки Alleva Holistic са конопените семена, богати на качествени Омега мастни киселини, фибри и други основни хранителни вещества. Тези елементи са важни за поддържане на теглото, както и на ставите – изключително важно за здравето на възрастните животни.
Коренът от женшен в храна за кучета и котки Alleva Holistic има тонизиращ ефект. Тя е адаптогенен, намаляващ стреса. Освен това поддържа жизнеността, подпомагайки справянето в моментите на смяна на местообитанието или с появата на ново животно в дома.

Храна за кучета и котки приготвена на пара

Храна за кучета и котки Alleva Holistic не само се приготвя от внимателно подбрани съставки, а и по специална технология. Продуктите се обработват с голямо внимание на пара, което позволява съхраняването на полезните им хранителни стойности в максимална степен. Свежестта на нашите предложения пък се дължи на добавените високоефективни естествени антиоксиданти като полифеноли и витамин Е.

Как точно се приготвя храна за кучета и котки Alleva Holistic, можете да разгледате в детайли на страницата Технология.


Произведено в Италия

С обич към животните

Готвено на пара