Безглутенова лесносмилаема храна за кучета и котки Alleva Equilibrium

Храна за кучета и котки Alleva Equilibrium е страхотно сухо предложение за чувствителни животни с чести хранителни разстройства и непоносимост към различни съставки. Това е безглутенова лесносмилаема линия за взискателни животни. Храна за кучета и котки Alleva Equilibrium предоставя висококачествена пълноценна диета с балансирано количество протеини, мазнини и въглехидрати, което да задоволи потребностите на вашите лаещи и мъркащи приятели.

Изборът на храна за кучета и котки Alleva Equilibrium позволява да предложите продукт, специално адаптиран към енергийните нужди и физическата активност на вашия домашен любимец. Чудесен избор за домашни любимци с проблемно тегло или със затруднено храносмилане.

Cat and dog
Cat and dog

Съставени от опитни експерти по храненето на животни

Храна за кучета и котки Alleva Equilibruim се произвежда в Италия по специални рецепти, съставени с помощта на опитни експерти по храненето на животни. Съставките на всяка разновидност от линията храна за кучета и котки Alleva Equilibruim са старателно подбрани и доставени от доверени източници. Продуктите се обработват с особено внимание по специална модерна технология – на пара, която да запази в максимална степен хранителните вещества в тях.

С храна за кучета и котки Alleva Equilibrium ви осигуряваме пълна гама от готови за употреба сухи варианти, богати на ценни фитонутриенти (природни антиоксиданти). Проверете на опаковката, за да определите точното количество за вашия любимец, съобразявайки се с неговите характеристики и особености – порода, възраст, здравословно състояние, физическа активност.

Предимства на храна за кучета и котки Alleva Equilibrium

Храна за кучета и котки Alleva Equilibrium има многобройни предимства, които ще оставят вас и вашия любимец изключително доволни. Формулата се отличава с невероятни вкусови качества, благодарение на огромното количество висококачествени животински протеини и мазнини. Използването на фитонутриенти в комбинация с жизненоважни хранителни вещества позволява на храна за кучета и котки Alleva Equilibrium да постигне основната си цел, а именно – благосъстояние на вашия домашен любимец.

Балансирана безглутенова диета;
Монопротеинови
рецепти;
Лесносмилаеми
въглехидрати;
Натурални
антиоксиданти.

Балансирана безглутенова храна за кучета и котки

Храна за кучета и котки Alleva Equilibrium предоставя балансирана диета за вашия любимец. Правилният баланс на хранителните вещества е от съществено значение при храненето на животните. Без правилно хранене любимецът не може да поддържа мускулен тонус, да изгражда мускулна маса, здрави зъби и кости, да извършва ежедневни дейности с лекота или да се бори с инфекция. Те се нуждаят от определена комбинация от протеини, въглехидрати, мазнини, витамини, минерали и вода всеки ден, за да функционират нормално.

Балансираното хранене има за цел да осигури всичко, от което вашата котка или куче се нуждаят ежедневно. Има менюта, предназначени за специфични етапи от живота, други осигуряват хипоалергенно хранене, а трети са разработени за контролиране на специфични здравословни състояния като сърдечни заболявания, бъбречни заболявания, проблеми с храносмилането и др.

Мазнините в храна за кучета и котки Alleva Equilibrium осигуряват енергия, подпомагат мозъчната функция и поддържат кожата и козината здрави и красиви.
Въглехидратите са така избрани, че да осигуряват бързо освобождаване на енергия, което позволява на животните да бъдат активни и енергични.
Протеините осигуряват източник на енергия и подпомагат мускулната функция и растеж. Затова храна за кучета и котки Alleva Equilibrium е богата на протеини, осигурени с голямо количество прясно и дехидратирано месо.
Витамините и минералите пък са необходими за правилната мускулна контракция и нервна проводимост и действат за предотвратяване на заболявания.

Монопротеинова храна за кучета и котки

Храна за кучета и котки Alleva Equilibrium е правилният избор за вашето домашно животинче, защото богата е на протеин. Високопротеиновата диета може да доведе до много ползи за здравето на вашия любимец, когато се прилага правилно. Някои от тях включват по-здрава козина и кожата, укрепване на мускулите и засилване на имунната система. Протеинът е чудесен начин да увеличите силата и цялостното здраве на животните.

Храна за кучета и котки Alleva Equilibrium е подходяща също и за възрастните домашни любимци. Аминокиселините в протеина спомагат за възстановяването на мускулите, което е жизненоважно при кучетата и котките с напредване на възрастта. Рецептите осигуряват всичко, от което се нуждаят кучетата и котките. Въпреки това, когато преминавате към тази, а също и към която и да е нова формула, направете го постепенно, за да не застрашите здравето на животното. Ако се налага, се консултирайте с вашия ветеринарен лекар как точно да направите захранването с новите гранули.

За добро храносмилане
Нашата специална формула осигурява жизненоважни разтворими фибри благодарение на използваните плодове и зеленчуци. Те подпомагат правилното храносмилане и доброто чревно здраве. Съставът на храна за кучета и котки Alleva Equilibrium е лесносмилаем. Нещо много важно, за да може вашият домашен любимец да приема всички хранителни вещества и безпроблемно да отделя ненужните такива. Храната осигурява цялата гама от витамини и полезни вещества, от която питомците се нуждаят. Храна за кучета и котки Alleva Equilibrium подпомага храносмилането и с избрани източници на протеин и лесни за усвояване въглехидрати, които да осигуряват бързо освобождаване на енергия.
За силна имунна система
Витамините и минералите, намиращи се във всяка порция храна за кучета и котки Alleva Equiаlibrium, работят заедно, за да поддържат нормалното функциониране на имунната система и метаболизма на вашия любимец. Витамините действат за намаляване на вредите, нанесени на телесните клетки ежедневно. Минералите насърчават нормалната функция на клетките, които поддържат здравето. Храна за кучета и котки Alleva Equilibrium гарантира наличието на богати хранителни вещества във всеки един продукт. Нашата висококачествена безглутенова линия е специално създадена да задоволи нуждите на любимците и да поддържа доброто им здравословно състояние.
За здрава кожа и козина
Всеки знае, че чистата и здрава козина при кучетата и котките е знак за тяхното добро здравословно състояние. Когато приемат правилния баланс на Омега-6 и Омега-3 мастни киселини, те имат здрава и хидратирана кожа и красива козина. Диетите с Омега-3 мастни киселини, като тези с храна за кучета и котки Alleva Equilibrilium, имат противовъзпалителен ефект за намаляване на сърбеж и други раздразнения, причинени от алергии или неблагоприятни условия на околната среда (например ниски нива на влажност през зимата). Храна за кучета и котки Alleva Equilibrium e също с добавени глюкозамин и хондроитин сулфат за поддържане на ставите и таурин за подобряване здравето на кожата.
За здрави мускули и кости
Всяка клетка в тялото е изградена от протеин. Той е неразделна част от изграждането на кожа, коса, мускули, органи и други тъкани. Протеинът е необходим за възстановяване на увредените клетки и създаване на нови. Протеините са особено важни за млади, растящи и бременни животни, но също и за възрастните животни. Ето защо една от първите няколко съставки в храна за кучета и котки Alleva Equilibrium e именно източникът на протеин.

Храна за кучета и котки приготвена на пара

Храна за кучета и котки Alleva Equilibrium не само се приготвя от внимателно подбрани съставки, а и по специална технология. Продуктите се обработват с голямо внимание на пара, което позволява съхраняването на полезните им хранителни стойности в максимална степен.

Как точно се приготвя храна за кучета и котки Alleva Equilibrium, можете да разгледате в детайли на страницата Технология.


Произведено в Италия

С обич към животните

Готвено на пара