Alleva Линии

От съществено значение е да започнете да ходите в този живот с правилния крак и също толкова важно е да продължите да го правите и като възрастните. Ето защо Diusapet реши да предложи Alleva, цялостно продуктово портфолио, с решения за кученца и за възрастни животни, както и за физиологични състояния като бременност или кърмене, разпределени в 3 отделни за развитие.

Всички продукти са на обработени на пара и консервирани с естествени антиоксиданти, както Diusapet знае как да прави.

Превъзходството на италианската храна за домашни любимци

Това е най-„усъвършенстваният“ продукт без зърно на пазара, внимателно приготвени на пара, за да се запази хранителната стойност на съставките. Това важи особено за използваните първокачествени меса, пресни и дехидратирани, които са с много високо съдържание на първокачествени животински протеини и мазнини, съставляващи най-голямата част от формулировката. Да се постигне „холистичната“ цел на тази линия, която е физиологичното и емоционалното благосъстояние на вашето куче, всички рецепти се характеризират с добавяне на мощен коктейл от естествени фитонутриенти, много ефективени за предотвратяване на клетъчното стареене, подпомагане на имунната система, здравето на кожата, жизнеността и емоционалното благополучие. И накрая, всички наши формули са интегрирани с важна добавка на жизненоважни хранителни вещества за здравето на животното, за правилното „изгаряне“ на мазнините, за подкрепа на ставите и за здравето на чравната микрофлора. Ако искате да дадете на вашия домашен любимец само най-доброто, а общото благосъстояние на вашето куче е ваша основна цел за постигане, тогава Alleva Holistic line е идеалният отговор за всички ваши високи очаквания.

Alleva Natural - Banner

Естественият избор

Линията NATURAL е монопротеинова, с ниско съдържание на зърнени кълтури, специално създадена да задоволява нуждите на кучетата и „кучешките родители“, които търсят продукти с висок процент прясно месо и високо ниво на жизненоважни хранителни вещества. Всички продукти са внимателно приготвени на пара, за да се запази качеството на съставките, те са с ниско зърнено съдържание, използваме кафяв ориз обогатен със сушена тиква, които отлично подпомагат чревната микрофлора на кучето, което води до по-добро храносмилане, имунитет и цялостно здраве. И накрая, всички наши формули са интегрирани с жизненоважни хранителни вещества за здравето на животните, за правилното „изгаряне“ на мазнините, за подкрепа на ставите и за здравето на червата. Ако искате монопротеинова, естествени хранителни продукти за вашето куче, тогава Alleva Natural line е правилното хранене за вашето куче!

Alleva Equilibrium - Banner

Разумният избор

Линията EQUILIBRIUM е специално разработена безглутенова, лесно смилаема линия продукти предназначен за взискателни кучета. Продуктите на Alleva Equilibrium са формулирани с избрани източници на протеин и лесно смилаеми въглехидрати, избрани да осигурят бързо освобождаване на енергия. Формулата се допълва от добавяне на плодове и зеленчуци, способни да намалят ефекти на свободните радикали и за подпомагане на здравето на червата на вашия домашен любимец. Всички наши формули са с добавен глюкозамин и хондроитин сулфат за поддържане на ставите, Омега-3 и таурин за подобряване на здравето на кожата. Имаме специално разработена формула посветена на кучета с наднормено тегло, с кафяв ориз, за подпомагане на гликемичен контрол, с намалено количество мазнини и с голямо количество протеини и фибри. Ако търсите висококачествена, безглутенова линия, специално създадена, за да задоволи нуждите на вашето „разумно“ куче, линията на Alleva Equilibrium е идеалният избор за вас!

Neobreeder - Banner

Всичко започва от тук. Когато става въпрос за опазване здравето на нашите домашни любимци, професионалните животновъди са първите, към която се обръщаме. Ние от Diusa предлагаме качество и високи стандарти, които ни отличават от търговските линии на нашите продукти, в удобни 10 кг и 20 кг опаковки, така че професионалният развъдчик да позволи на кученцата си да започнат своя живот с най-подходящото хранене. В нашето предложение, освен Holistic, беззърнестият висок протеин с функционални фитонутриентни коктейли, линия Essential, получена от Natural, също с прясно месо, за по-традиционен, но „ниско зърнен“ подход, с кафяв ориз и с цялата сладост на Тиквата, линията Selection, със своите продукти за чувствително и контрол на теглото, което съответства на Equilibrium с прясно месо, ориз, плодове и зеленчуци. Всички на обработени на пара и консервирани с естествени антиоксиданти, както може да направи Diusa. В допълнение към тези линии за най-високо качество, ние посвещаваме на професионалния селекционер, една линия от продукти Professional, които задоволяват нуждите при отглеждане на всяко ново поколение. За истински Neo Breeder.